چه چیزی می تواند باعث سقط جنین شود؟
سقط جنین چیست؟ تا کی خطر سقط وجود دارد با قرص سایتوتک
طبقه بندی سقط جنین خود به خود تا کی خطر سقط وجود دارد
علائم اصلی خطر سقط
شایع ترین علل سقط جنین
سقط جنین: چه زمانی خطر از دست دادن نوزاد وجود دارد؟
خطر سقط جنین خود به خود، یعنی مرگ طبیعی جنینی یا جنینی، بسیاری از زنان باردار را نگران می کند. متخصصان تولید مثل انسان توافق دارند که احتمال تجربه این نوع از وقوع قبل از تکمیل 12 هفته حتی بیشتر است . اغلب، این رویداد بدون اینکه زن حتی وقت داشته باشد که باردار است رخ می دهد.
در این مقاله عوامل اصلی مرتبط با مشکل را به شما نشان می دهیم تا کی خطر سقط وجود دارد.
سقط جنین از دست دادن بارداری قبل از پایان هفته بیستم بارداری است. بیشتر سقط جنین در 7 هفته اول بارداری اتفاق می افتد. شرایط زیادی وجود دارد که می تواند باعث سقط جنین شود، اما در بسیاری از موارد علت دقیق آن ناشناخته است. زنان بالای 30 سال بیشتر در معرض خطر سقط جنین هستند و این خطر با افزایش سن افزایش می یابد. برخی از شرایط پزشکی می توانند باعث سقط جنین های متعدد، به ویژه بیماری های خود ایمنی (که در آن سیستم ایمنی به بافت های خود بدن حمله می کند) و شرایط هورمونی ایجاد کنند. برخی از عفونت ها می توانند باعث سقط جنین شوند.
علت از دست دادن نوزاد در اوایل بارداری چیست؟
اگر لقاح قبلاً اتفاق افتاده است، چه چیزی باعث از دست دادن نوزاد در اوایل بارداری می شود؟ این سوالی است که بسیاری از مردم را عذاب می دهد تا کی خطر سقط وجود دارد.
برای روشن شدن این موضوع، عوامل احتمالی که می تواند منجر به خاتمه بارداری شود را گردآوری کرده ایم. در زیر با دلایل اصلی سقط جنین آشنا شوید
عوامل ژنتیکی
بیشتر سقط های خودبخودی (50%) در نتیجه ناهنجاری های کروموزومی رخ می دهد که تریزومی 16 شایع ترین آن است.
بنابراین، چیزی نیست که بتوان آن را کنترل کرد. این به این دلیل است که بیشتر ناهنجاریهای جنینی نتیجه تعداد ناکافی کروموزومها است و نتیجه «نقص ارثی» پدر یا مادر نیست.
سن مادر
توجه به این نکته ضروری است که احتمال جهش در کروموزوم ها هر چه سن زن باردار در زمان باردار شدن بیشتر باشد، افزایش می یابد. بنابراین زنان بالای 35 سال بیشتر مستعد ابتلا هستند.
با توجه به انجمن کمک باروری برزیل (SBRA)، تخمین زده می شود که:
- در زنان باردار تا 35 سال، خطر سقط جنین خود به خود 15٪ است.
- بین 35 تا 39 سال، به 25٪ افزایش می یابد.
- بین 40 تا 44 سالگی به 50 درصد می رسد. تا کی خطر سقط وجود دارد
- بعد از 45 سالگی به بیش از 90 درصد می رسد.
مشکلات سلامت مادر
عوامل غدد درون ریز (مرتبط با مشکلات هورمونی) و بیماری های خود ایمنی می توانند خطر از دست دادن نوزاد را افزایش دهند. این شرایط زنان را بیشتر مستعد سقط جنین می کند.
برخی از ناهنجاریهای رحم ، چه مادرزادی (مانند رحم جداشده) و چه اکتسابی (مانند فیبرومها و سینکیا)، احتمال از دست دادن نوزاد را در اوایل بارداری افزایش میدهند. علاوه بر این، بیماری هایی وجود دارند که در صورت عدم درمان صحیح، می توانند منجر به سقط جنین شوند . این مورد است:
- عفونت های ویروسی مانند سیتومگالوویروس، توکسوپلاسموز، ویروس هرپس، پاروویروس و سرخجه؛
- بیماری های مقاربتی (STDs)، مانند سیفلیس ، تریکومونیازیس ، و غیره تا کی خطر سقط وجود دارد.
- بیماری های مزمن کنترل نشده ، مانند کم کاری تیروئید، دیابت، فشار خون بالا، بیماری سلیاک و بیماری مزمن کلیوی.
پس از سابقه سقط جنین ، با دو یا چند سقط، احتمال سقط جنین جدید افزایش می یابد.
در نهایت، اضافه وزن ( چاقی یا لاغری بیش از حد ) نیز خطر سقط جنین را افزایش می دهد. بنابراین، زنان با شاخص توده بدنی (BMI) کمتر از 18.5 و بالاتر از 25 بیشتر مستعد ابتلا هستند.
پیشگیری
تا کی خطر سقط وجود دارد در بسیاری از موارد نمی توان از سقط جنین جلوگیری کرد. برای زنانی که شرایط پزشکی دارند ممکن است مفید باشد که قبل از باردار شدن در مورد خطرات بارداری با پزشک خود صحبت کنند تا ببینند آیا اقدامات لازم برای کاهش خطر سقط جنین باید انجام شود یا خیر. شرایطی وجود دارد که می تواند باعث سقط های متعدد شود، بنابراین این شرایط باید بررسی و درمان شوند.
بازتاب: خطر سقط جنین در بارداری 09030123197 | خرید قرص سقط جنین
بازتاب: روش های جلوگیری از سقط جنین 09030123197 | خرید قرص سقط جنین